Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Vrachtwagen rijbewijs halen?

Geplaatst op 06 oktober 2021

Wil jij ook jouw vrachtwagen rijbewijs halen? Maak gebruik van onze starters aanbieding. Bel ons en je kunt meteen aan de slag!

Wil jij ook graag jouw rijbewijs halen? Wij helpen jou graag met het halen van jouw C, CE rijbewijs, basis kwalificatie en / of nascholing code 95.

Wil jij switchen van Baan of zoek jij een leuke baan in de transport & logistiek sector?

Bij OTC is het mogelijk om alle Transport & Logistiek opleidingen te volgen. Alle Transport & Logistiek gerelateerde bedrijven in Brabant zuid oost kunnen bij OTC terecht voor alle rijopleidingen, bij- en na scholingen t.b.v. Code 95. Wil jij  in een magazijn gaan werken, dan kunnen wij jou bijvoorbeeld opleiden of omscholen tot Hef-reachtruck chauffeur? Onze klanten zijn op zoek naar jou! Wil jij vrachtwagenchauffeur worden en ben jij al in het bezit van een C of CE rijbewijs, maar heb je nog geen ervaring als vrachtwagenchauffeur? Wij kunnen je helpen met het behalen van jouw basis kwalificatie code 95 en in contact brengen met transport bedrijven welke chauffeurs zoeken. OTC kan je ook helpen met het halen van het CE rijbewijs. Na het behalen van het benodigde rijbewijs of de Code 95 kunnen wij helpen dat je direct kunt starten in jouw droombaan bij één van onze klanten.

Funles of een dagje meedraaien op de vrachtauto?

Wil jij eens ervaren hoe het daadwerkelijk volet om een grote vrachtauto te besturen? Daadwerkelijk ervaren wat een vrachtwagenchauffeur tijdens zijn werk allemaal meemaakt? Wil jij eens een dag meerijden met een vrachtauto of een proefles met onze lesvrachtauto maken? Laat het ons weten en wij gaan kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 
Ga je met een motorvoertuig van meer dan 3.500 kg op pad? Dan heb je een vrachtwagenrijbewijs nodig. Bij ons kun je daarom meteen aan de slag. Bovendien hebben wij scherpe tarieven, het beste materiaal en veel kennis in huis. 

Neem contact op met Jacqueline

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

088 177 1200
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur
rijopleidingen@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring