Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

U21 EHBO- onderweg

Deze EHBO cursus is specifiek voor chauffeurs. Het programma bestaat uit de onderdelen Eerste Hulp (“niet-spoedeisende Eerste Hulp” en “spoedeisende Eerste Hulp”) en brandbestrijding gericht op de omgeving van een chauffeur bij de eendaagse training.

Een beroepschauffeur komt onderweg voor diverse uitdagingen te staan. De cursus U21 EHBO- onderweg voor Chauffeurs biedt een cruciale inleiding tot elementaire EHBO-vaardigheden. Van bloedingen stelpen, verbanden aanleggen tot reanimeren en het gebruik van de AED. Naast theoretische kennis ligt de focus op praktische oefeningen, zodat chauffeurs zelfverzekerd kunnen handelen in verschillende noodsituaties. Onderwerpen zoals bewustzijnsstoornissen, verslikking en het verplaatsen van slachtoffers komen uitgebreid aan bod. Bereid je voor op onverwachte situaties en verhoog je veiligheidsniveau als chauffeur.

Gedurende de training U21 EHBO- onderweg worden de verworven vaardigheden beoordeeld, met speciale aandacht voor de praktijkhandelingen tijdens het praktijkdeel. Bij succesvolle afronding van de cursus ontvangt elke deelnemer een digitaal certificaat van deelname, tevens goed voor 7 nascholingspunten code-95.

Kenmerken

  • Praktijkgericht leren
  • Gericht op Chauffeurs
  • Praktische Toepasbaarheid
  • reanimatie en AED-gecertificeerd

Lesdag en -tijd

Onze opleiding EHBO onderweg (voor chauffeurs) voor code-95 wordt overdag aangeboden, doordeweeks, van 08.30 tot 16.30 uur.
Het is ook mogelijk om een code-95 opleiding te volgen op een zaterdag, in overleg met de planning. De lestijden zijn dan van 08.00 tot 16.00 uur.

De eendaagse opleiding EHBO voor code-95 wordt overdag aangeboden, doordeweeks en op zaterdag.
De lestijden zijn dan van 08.00 tot 16.00 uur.

De E-learning module EHBO wordt overdag aangeboden, doordeweeks en op zaterdag.
De tijden zijn dan van 07.45 uur tot 11.00 uur of 11.00 tot 14.15 uur.

Inschrijven

Schrijf je in voor U21 EHBO- onderweg. Vul onderstaand formulier in:

088 177 1200
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur
rijopleidingen@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring