Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Opleiding vrachtwagenchauffeur

Geplaatst op 12 november 2021

Zie jij voor jezelf een toekomst in het transport? Maar heb je nog geen rijbewijs CE of code 95?

Niet iedereen kan zomaar chauffeur worden. Er zijn een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen. Je moet écht gemotiveerd zijn en zin hebben om tijd en energie in je opleiding te steken. Daarnaast moet je minimaal je autorijbewijs (rijbewijs B) in je bezit hebben. Wij gaan jou dan opleiden tot het vak van vrachtwagenchauffeur. Heb je je rijbewijs CE eindelijk binnen? Dan begint het echte werk, bij een werkgever die bij jou past! Wij brengen jou graag vooraf in contact met een van onze relaties welke bij jou past. Zo kunnen wij jou kosteloos opleiden met baangarantie!

IN VIJF STAPPEN NAAR JOUW DROOMBAAN

  1. De intake. We gaan met jou in gesprek en kijken, samen met jou, of een toekomt als chauffeur voor jou is weggelegd.
  2. De rijtest. Samen met een instructeur doe je een rijtest. De instructeur beoordeelt of jij geschikt bent als chauffeur en doet een inschatting van het aantal lesuren dat je nodig zult hebben. Zie jij het nog steeds zitten?
  3. Na de intake en de rijtest gaan wij samen met jou kijken naar jouw interesses en mogelijkheden en gaan wij jou voorstellen bij een of meerdere van onze relaties. Is er een match? Samen gaan we afspraken maken over het opleidingstraject en de kosten.
  4. De opleiding. Je vrachtwagenrijbewijs halen is niet niks. Theorie én praktijk zijn behoorlijk pittig. Maar voor een doorzetter als jij is dat geen enkel probleem!  Heb je je rijbewijs CE eindelijk binnen? Dan kun je aan de slag bij een werkgever die bij jou past!
  5. Na een interne inwerkperiode begint het echte werk. Lekker kilometers maken op jouw vrachtauto en ervaring opdoen!

Neem contact op met Jacqueline

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

088 177 1200
Bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur
rijopleidingen@otc-someren.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring